Op het werk?Website sponsor: Huizinga Hosting & Webdesign     

Dongen, 19 december 2010 - Het waren niet alleen de kerstconcerten die het afgelopen weekeinde op het programma stonden in Dongen. In het gebouw van Musis Sacrum in de Julianastraat leek het zaterdag en zondag wel of kerstmis al weer lang verleden tijd was. In het  gebouw, voor de gelegenheid  omgedoopt tot Studio 11 vonden namelijk de opnames plaats voor de PeeCeeDee 2011. De organisatie voor het opnemen en uitbrengen van deze CD is dit jaar in handen van songfestivalwinnaar PPEM en zij zorgen er, evenals twee jaar geleden, voor dat alle deelnemers van het Songfestival een plaatsje op de CD krijgen. Tien carnavaleske en puur Peejelaandse nummers dus op de PeeCeeDee 2011 die in januari uitgebracht wordt. Nadat de Tostiband zaterdag in een marathonsessie de begeleiding van maar liefst acht nummers ingespeeld had was het zaterdagavond en zondag tijd voor de andere twee bands - de Duckers en de Vrijetijdrekkers - en de zanggroepen om hun beste muzikale beentje voor te zetten. De opnameleiders waren na afloop zeer tevreden en zijn ervan overtuigd dat ook deze CD weer een echt collector's item gaat worden.

Bron: www.dongen.nieuws.nlOp 18 & 19 december werd de PeeCeeDee 2010-2011 opgenomen in studio 11 @ Musis Sacrum. Iedereen werd in de watten gelegd door Kees & Nicole Broeders die als gastheer en gastvrouw fungeerden namens Musis Sacrum. Het was een erg gezellig weekend en als dat een voorbode is voor de cd presentatie op 22 januari, dan beloofd het veel goeds !

Foto's : http://www.musissacrum.com

  9:30 uur, De Duckers in de studio.

BIER We zijn druk bezig met de opname van de
Peecd 2010/2011.
Deze is vanaf 22-01-'11 te koop.Hij hangt weer op z'n plek :

PPEM Wenst Juudje van Janssen veel beterschap met haar gebroken knie, wij zullen aan je denk als we in Janssen zijn en nie teveel herrie maken ;-)

Beterschap

PPEM feliciteert Appetjoek
met het winnen van het Songfestival.
De flyer van Pee 3 hangt ook boven ons bed.De waoge staot wir binne,

de irste lassen zijn gelegd,

het gaot wir beginne,

ik heb het oe gezegd.

dit jaor groooooter dan tevoren

en  "zat"erdag zulde ons wel wir hoore.

Ik ben wir blij dakker ben...

Dees jaor wor ut een groot sprookje bij PPEM

 Selecteer een pagina:

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8